fbpx

SUPERKID FOR EN DAG

“Superkid for en dag” er den ultimative oplevelse for enhver Flying Superkids fan. 
Et 3 timers event, hvor man ikke bare prøver at træne som en Superkid, men også får lov til at komme alle de steder hen, hvor der normalt ikke er adgang for publikum!
Arrangementerne foregår i forbindelse med den årlige sommerturné med vores paladstelt til de større byer (Læs mere om det under HVOR OPTRÆDER VI?)

Udover undervisning i spring, styrke, hulahop, sjippe og dans af eks-Superkids indeholder dagen også en rundvisning, hvor man blandt andet kommer om bag scenetæppet og generelt får lov til at opleve, hvordan livet som “Superkid” foregår. 
Derudover får man også som en del af arrangementet en helt særlig “goodie-bag” med masser af fedt merchandise.

Pris: 495,- pr person (ekskl. billetgebyr). 
Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at opnå rabat til disse arrangementer.

PRAKTISK INFO:

Arrangementet foregår som udgangspunkt udendørs. Hvis vejret er dårligt afholdes arrangementet inde i paladsteltet. Skulle vi være nødsagede til at aflyst Superkid For En Dag vil du blive adviseret per email og automatisk få pengene retur. Forældre er velkomne til at opholde sig i familieparken mens arrangementet foregår. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger og Flying Superkids merchandise. Al færden i KIA Family Park er på eget ansvar, og området er røg- og alkoholfrit.

Kom i sportstøj og medbring gerne en drikkedunk og evt. lidt frugt. Bemærk at denne billettype kun indeholder adgang til arrangementet fra kl. 9-12.
Hvis man ønsker adgang til et show, skal dette tilkøbes.


Skriv en mail til jose@flying.superkids.dk, hvis du har spørgsmål angående dette arrangement. 

SFED1